logó Kispesti Eötvös József Általános Iskola
1191 Budapest, Eötvös utca 13. tel: 06-1-357-0077

Kispesti Eötvös József Általános Iskola


ÜzenőfalKedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Covid-19-elleni első és második védőoltás beadásának időpontja:
2021. szeptember 21. 13:30.
Amennyiben élni kívánnak az első oltás beadásának lehetőségével, kérjük, jelezzék az intézmény felé. A hozzájáruló nyilatkozat kitöltése mindkét esetben feltétele az oltás beadásának. A nyilatkozatot legkésőbb az oltás napjáig legyenek szívesek az osztályfőnököknek leadni!
A nyilatkozat letölthető és kinyomtatható a honlapról, ill.megtalálható az iskola portáján.

Hozzájáruló nyilatkozat oltási kampányhoz

Köszönettel: VezetőségKedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az iskolai kampányoltás folytatódik, melynek keretében 2021.szeptember 20-24.között kerül sor a 2.oltás beadására. A hozzájáruló nyilatkozatot ez esetben is ki kell tölteni. Felhívjuk figyelmüket, hogy az oltási kampány keretében ezen időszakon belül a 12 éven felüli gyerekek esetében lehetőség van első oltás felvételére is, melyhez a hozzájáruló nyilatkozat kitöltése szintén szükséges. A pontos időpontról a későbbiekben nyújtunk tájékoztatást.
Hozzájáruló nyilatkozat oltási kampányhoz

Vezetőség


Kedves Szülők!

A hiányzások nagy száma és a járványügyi helyzet alakulása miatt a szeptember 18-ra tervezett kavalkádot később meghatározott időpontra halasztjuk.

Megértésüket köszönjük!

Vezetőség


Matematika verseny FELSŐSÖKNEK!Kedves Szülők!

A délutáni felmentési kérelmek leadási határideje szeptember 15. Az űrlap megtalálható az intézmény honlapján, ill. átvehető az iskola portáján.

KÉRELEM a délutáni foglalkozások alóli felmentéshez

Vezetőség
A Lakoma ebédbefizető programban átalakult a lemondások visszafizetésének rendszere. Mostantól az Adatok között meg kell adni a számlaszámot, melyre a visszautalást indíthatjuk. Így most már amennyiben több lemondásuk van, mint amennyi a befizetendő összeg akkor is le tudják adni a rendelést. A rendelés leadásakor (befizetéskor) negatív összeg lesz kiírva, ez kerül visszautalásra. Kérjük, hogy a rendelés leadásakor mindenképpen kattintsanak rá az ezt megerősítő gombra, vagy nem lesz a rendelés véglegesítve. Bármennyi lemondásuk is volt korábban a megrendelést meg kell tenni, ha kérnek étkeztetést, mert a korábbi lemondások terhére e nélkül mi nem rendelünk étkezést.

Kérjük, hogy befizetéskor vegyék figyelembe, hogy aktuális vagy következő hónapra szeretnének-e befizetni. Aktuális hónapra a pótbefizetést kell választani és csak bankkártyával lehet fizetni. Következő hónapra, "normál befizetés" esetén bankkártyával folyamatosan, utalással pedig díjbekérő készítésével 15-éig tudnak befizetni. A bankkártyás befizetés esetén, még reggel 9 óráig másnapra tudnak rendelni, később csak 2 napos átfutással.


Tisztelettel:
Dr. Bernát Péterné Rácz Fatima
Közétkeztetési csoportvezető
Szeretettel meghívjuk Önöket iskolánk honlapján és facebook oldalán egy kis barangolásra.
A színes jelekre kattintva betekintést nyerhetnek az itt folyó munkába.
A képre kattintva indul a virtuális iskolalátogatás.Kedves Szülők!

Az elmúlt évek gyakorlatát folytatva, Kispest Önkormányzata támogatja a Kispesten lakó rászoruló családok iskolába járó gyerekeinek étkezési költségeit. A támogatásról szóló tájékoztatók az alábbi linkeken érhetők el: 1.
Tájékoztatás étkezési támogatás igényléséről
2.7. sz. melléklet, kérelem és útmutató a kitöltéshez

A kitöltendő nyilatkozat és a tájékoztató a kérelem kitöltéséhez a portán elérhető 2021. 02. 17-től
Köszönöm.
Dufek János


Tisztelt Szülők, Pedagógusok!


Továbbítom az EMMI-től érkezett állásfoglalást. Kérem az ebben foglaltak betartását.

"A VIII/5222-1/2020/KOAT iktatószámon nyilvántartott, az EMMI által küldött, módosított intézkedési terv alapján ismételten hívja fel a szülők figyelmét arra, „hogy amennyiben gyermeküknél tüneteket észlelnek, az NNK aktuális eljárásrendje alapján gondoskodjanak orvosi vizsgálatról. A szülő köteles az iskolát értesíteni, ha a gyermeknél koronavírus-gyanú vagy igazolt fertőzés van. Az a gyermek, tanuló vagy pedagógus, aki bármilyen betegség miatt otthon maradt, a háziorvos, a kezelőorvos igazolásával vagy kórházi zárójelentéssel mehet újra az intézménybe. Hatósági házi karantén esetén a járványügyi hatóság által kiadott, a járványügyi megfigyelést feloldó határozatot szükséges bemutatni."

Köszönettel,
Dufek JánosSzülői nyilatkozat Covid-19
Felmentési kérelem délutáni foglalkozások alól

A családok a következő kedvezményeket vehetik igénybe:
NYILATKOZAT ÉTKEZÉSI DÍJKEDVEZMÉNYRE VALÓ JOGOSULTSÁGRÓL

Köszönjük!

Szerző: KEJÁI

Közzétéve: 2021-09-20 13:16:52

Tartalom

Alapítvány

A Kispesti Eötvös József Általános Iskola alapítványának adatai, dokumentumai, hírei és felhívásai.
Alapítvány részletesen...

Galéria/Videók

Képgalériánk. Iskolánk eseményei képekben.
Galéria/Videók részletesen...

Iskolanyitogató

A Kispesti Eötvös József Általános Iskola 37 éves hagyományokkal rendelkező intézmény. 478 tanulónk 11 alsó és 8 felső tagozatos osztályban tanul.
Iskolanyitogató részletesen...

Díjazott Eötvös-diákok

Díjazott Eötvös-diákok részletesen...

Díjazott pedagógusok

A Kispesti Eötvös József Általános Iskolában tanárai számára átadott Miniszteri Dicséretek országos és helyi díjak, oklevelek.
Díjazott pedagógusok részletesen...

Etika/Hit- és erkölcstan

Etika/Hit- és erkölcstan részletesen...

Hónap legjobb tanulói

Hónap legjobb tanulói részletesen...
Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain.