logó Kispesti Eötvös József Általános Iskola
1191 Budapest, Eötvös utca 13. tel: 06-1-357-0077

Koronavírus információk


Koronavírus információk

Tisztelt Szülők, Pedagógusok!


Továbbítom az EMMI-től érkezett állásfoglalást. Kérem az ebben foglaltak betartását.

"A VIII/5222-1/2020/KOAT iktatószámon nyilvántartott, az EMMI által küldött, módosított intézkedési terv alapján ismételten hívja fel a szülők figyelmét arra, „hogy amennyiben gyermeküknél tüneteket észlelnek, az NNK aktuális eljárásrendje alapján gondoskodjanak orvosi vizsgálatról. A szülő köteles az iskolát értesíteni, ha a gyermeknél koronavírus-gyanú vagy igazolt fertőzés van. Az a gyermek, tanuló vagy pedagógus, aki bármilyen betegség miatt otthon maradt, a háziorvos, a kezelőorvos igazolásával vagy kórházi zárójelentéssel mehet újra az intézménybe. Hatósági házi karantén esetén a járványügyi hatóság által kiadott, a járványügyi megfigyelést feloldó határozatot szükséges bemutatni."

Köszönettel,
Dufek János


Szülői nyilatkozat Covid-19

Kedves Szülők!

A járvány elleni védekezés terén a következő szabályokat vezetjük be:
- Szeptember 1-től az intézménybe szülők nem kísérhetik be a gyerekeket, csak a bejáratig jöhetnek.
- Minden diákunknak rendelkeznie kell egy nyilatkozattal, mely az iskola honlapjáról tölthető le / szülői nyilatkozat Covid 19 címmel/ ill. átvehető a portán nyomtatott formában is.
- Szülők és idegenek ügyintézés céljából sem léphetnek be az intézménybe. Ügyintézés csak telefonon vagy online lehetséges. Elkerülhetetlen személyes ügyintézés esetén előzetes személyes vagy telefonos bejelentkezés szükséges az ügyintézés témájának és az ügyintéző nevének megjelölésével. A kapott időpontban megjelenő szülő nevét,a belépés és távozás időpontját feljegyezzük a portán. Egyszerre csak egy szülő tartózkodhat az intézményben. Csak a kijelölt útvonalon lehet közlekedni, maszk viselése kötelező.
- Szülői értekezletet kizárólag online formában tarthatunk.
- Minden hiányzást, az egynapost is orvos által kell igazolni.
- Iskolai büfé nem üzemeltethető.
- A maszkviselés szabályai:
felső tagozatos diákjaink számára a közösségi tereken, folyosókon kötelező, tanórákon, foglalkozásokon egyéni döntés.
- Szeptember 1-től 15:45 és 17 óra között két helyszínen lehet kikérni a szülőknek napközis gyermekeiket: a főportán és a tornatermi bejáratnál. 17 óra után kizárólag a főportánál.

Köszönettel: Vezetőség

Szerző: KEJÁI

Közzétéve: 2020-09-16 14:44:26

Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain.